Wat vinden andere klanten?


Hieronder de meest recente ervaringen van andere klanten.
M van Gessel uit Eibergen schreef op 15-01-2018:
gemakkelijk bestellen en betalen. Jammer dat niet de levering niet meteen compleet was. Maar fijn dat de nazending snel afgehandeld werdBesteld: 200x Panasonic AAA
Röhner uit 's-hertogenbosch schreef op 15-01-2018:
Ik vond de site duidelijk, de prijs redelijk, verzending in de bus maat de alertheid fantasties.Besteld: 120x Rayovac oranje-hoortoestel
P Kalk uit Emmen schreef op 15-01-2018:
Goed en snelBesteld: 10x Huismerk L1028
Anoniem uit Maassluis schreef op 15-01-2018:
De site, de prijs de verzending en de levering is uitmuntend. Dit geef ik altijd door aan de mensen die ik ken met een gehoorapparaat. Genoeg voorraad in huis is belangrijk.Besteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
Gerrit van der Schaaf uit Drachten schreef op 15-01-2018:
Snel en correct verzonden binnen 17 uur.Besteld: 120x Rayovac bruin-hoortoestel
JM van de Ven uit Eindhoven schreef op 15-01-2018:
PrimaBesteld: 40x Huismerk AG13
Anoniem uit Schoonebeek schreef op 15-01-2018:
jullie vriendelijk mail verzoek zorgt ervoor dat ik reageer. Ik ben uitermate tevreden over de site, het vlugge antwoord op mijn vraag en de snelheid van bezorgen. Alle lof.Besteld: 1x Varta 23A
Anoniem uit - Baarn schreef op 15-01-2018:
UitstekendBesteld: 10x Huismerk V370
H.W. Hissink uit Zutphen schreef op 15-01-2018:
Overzichtelijke site, er is geleverd wat ik besteld had en supersnel afgeleverd!Besteld: 2x GP Recyko AAA-oplaadbare
Anoniem uit Baarlo schreef op 15-01-2018:
prijs redelijk hoog, verder alles prima.Besteld: 2x Huismerk A23
Anoniem uit Oosterbeek schreef op 15-01-2018:
Site is prima en overzichtelijk.
Prijzen zijn scherp.
Verzending had sneller gekund.Besteld: 2x Varta SR927SW
G.Hendriksen uit Zevenaar schreef op 15-01-2018:
In een woord: primaBesteld: 4x Huismerk 23A
Anoniem uit St Willebrord schreef op 15-01-2018:
betaalbaar en snelBesteld: 60x Rayovac PR41-hoortoestel
Fred van Deventer uit 's-hertogenbosch schreef op 15-01-2018:
Ik vond de site makkelijk genoeg, redelijke prijzen en snelle levering.Besteld: 10x Huismerk L1131
A.G. ten Berge uit Zoetermeer schreef op 14-01-2018:
in 1 woord is alles heel goed en ben ik zeer tevreden.Besteld: 30x Rayovac oranje-hoortoestel
Jan Middendorp uit Waddinxveen schreef op 14-01-2018:
Lekker snelBesteld: 2x Huismerk A27
R. van Halm uit Mijdrecht schreef op 14-01-2018:
klasse !!Besteld: 2x Varta 373
Anoniem uit Amsterdam schreef op 14-01-2018:
PrimaBesteld: 60x Rayovac oranje-hoortoestel
E. Luttik uit Venlo schreef op 14-01-2018:
Overzichtelijke site. Goede prijzen en een perfecte bezorg serviceBesteld: 1x Varta A76
R.Strikkers uit Heemskerk schreef op 14-01-2018:
Levering comform de afspraak. Alles in orde.Besteld: 2x Varta CR2025
Ton Scheepens uit Helmond schreef op 14-01-2018:
Het klopte aan alle kanten, op tijd geleverd, producten ok, perfect !Besteld: 2x Energizer CR2016
Anoniem uit Eindhoven schreef op 14-01-2018:
Goede prijs en prima levering.Besteld: 10x Huismerk V377 - 2x Duracell 9-Volt-blok
Vera Verhaegen uit Lisse schreef op 14-01-2018:
Besteld: 2x Varta CR2032
C. van Wijk uit Nieuwegein schreef op 14-01-2018:
Over alles zeer tevreden!!Besteld: 8x Huismerk AAA-oplaadbare
Anoniem uit Vlissingen schreef op 14-01-2018:
Goede service.Besteld: 4x Huismerk CR2016
Gerrit Jan van de Haar uit Lochem schreef op 14-01-2018:
Alles is prima verlopen. Juiste batterij snel geleverd.Besteld: 1x Varta L626
Han Geurts uit Steenderen schreef op 14-01-2018:
snelle verzending, zelfs netjes wijziging nummer van de fabrikant op papier gezet. Prima service.Besteld: 2x Varta SR621SW - 2x Varta CR2032 - 1x Varta SR920SW - 1x Varta SR626SW - 1x Varta SR721SW
Bert Creemers uit Donkerbroek schreef op 14-01-2018:
Ik kan snel mijn batterijen vinden. De prijs is goed en je kunt snel afrekenen met je bank. De aflevering is zo snel dat je geen voorraad hoeft te hebben en je meteen van de batterijtjes gebruik kunt maken.Besteld: 300x Rayovac oranje-hoortoestel
C.van Kasteren uit Castricum schreef op 14-01-2018:
Makkelijke en duidelijke site. Goede prijsaanbieding en zeer vlotte levering.Besteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
Bouman - janssen uit Spijkenisse schreef op 14-01-2018:
Goed verpakt, e-mail om door te geven dat het verzonden is. Snel en perfectBesteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
R.kepp uit Hattem schreef op 14-01-2018:
Eenvoudige keuze; snelle levering en goede service, toen bleek dat ik de foute batterijen had besteld. Kosteloze vervanging.Besteld: 4x Huismerk LR1
Paul de Vries uit Delft schreef op 14-01-2018:
Altijd geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteit huismerk battereijen.Besteld: 8x Panasonic AAA - 8x Huismerk AAA
Anoniem uit Zoetermeer schreef op 14-01-2018:
Besteld: 60x Rayovac 312-hoortoestel
Femke Botman uit Wormer schreef op 14-01-2018:
Duidelijke site, goede prijs en service. Ondanks verkeerd doorgegeven adres levering middels een mail van de klantenservice goed gekomenBesteld: 1x Varta 364
CMA Steenkamp-Faaij uit Amsterdam schreef op 13-01-2018:
site was in het begin lastig om te vinden wat ik zocht. Toen ik het eenmaal doorhad: soepel, snelle levering en redelijke prijs.Besteld: 20x Huismerk LR41
Anoniem uit Haarlem schreef op 13-01-2018:
PrimaBesteld: 1x Varta 371
H.Noordman uit Enschede schreef op 13-01-2018:
voordelige prijs en snelle serviceBesteld: 32x Panasonic AA - 20x Huismerk 364A - 20x Huismerk 392 - 4x Huismerk 1220
P. Schreurs uit Amstelveen schreef op 13-01-2018:
PerfectBesteld: 2x Huismerk LR1130
André van der Weij uit Deventer schreef op 13-01-2018:
Prima site, niet duur, geen verzendkosten en snelle levering! Zeer tevredenBesteld: 2x Varta 27A
Anoniem uit De Meern schreef op 13-01-2018:
goedBesteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
bas bezouwen uit Hellevoetsluis schreef op 13-01-2018:
prima site bestel er graag prima service en zoekt makkelijkBesteld: 10x Varta platte-4.5V
P de Boer uit Dronten schreef op 13-01-2018:
Besteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
C.H. de Mutsert uit Krimpen Aan De Lek schreef op 13-01-2018:
Prima. Snelle correcte leveringBesteld: 1x Varta LR626
JM van de Ven uit Eindhoven schreef op 13-01-2018:
Voordelige aanbiedingen bij grotere aantallen.Besteld: 20x Huismerk L736
R.Lagerwerf uit Capelle Aan Den Ijssel schreef op 13-01-2018:
Het is uitstekend, ben goed geholpen en de levering was heel snel binnen. Volgende keer bestel ik het weer. Ik ben dus heel erg positief op jullie site en de levering uitstekend gewoon.Besteld: 2x Huismerk SR54
Wessels uit Sint Jansteen schreef op 13-01-2018:
Goede prijs en supersnelle verzending :)Besteld: 10x Huismerk CR2032 - 32x Panasonic AA - 32x Panasonic AAA
Anoniem uit Silvolde schreef op 13-01-2018:
eenvoudig en overzichtelijk zodat je snel kunt bestellen.Besteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
Barten uit Oss schreef op 13-01-2018:
Dit was mijn eerste keer dat ik bij batterijtjes.nl heb besteld , maar zal het zeker vaker doen, geweldige service en prijs kwaliteit erg goedBesteld: 2x Huismerk 23A
Jan van Helvert uit Hilversum schreef op 13-01-2018:
goen en duidelijkBesteld: 10x Huismerk LR754
Mw. J. de Bruijn uit Almere schreef op 13-01-2018:
Prima prijs-kwaliteitverhouding en zeer correcte snelle levering.Besteld: 20x Huismerk CR2450
Bert Niemeijer uit Zuidhorn schreef op 13-01-2018:
Prima overzichtelijke site met duidelijke navigatie, verzending snel en betrouwbaarBesteld: 1x Varta CR1632 - 2x Varta CR2032
Dijker uit Rijen schreef op 13-01-2018:
goedBesteld: 4x Duracell AAA-oplaadbare
Anoniem uit Hilvarenbeek schreef op 13-01-2018:
Helemaal goed. Is niet de eerste keer dat ik bij jullie bestel. Zegt genoeg denk ik.Besteld: 2x Varta LR626
Jack Jansen uit Amsterdam schreef op 12-01-2018:
Goede prijs,duidelijke site,aflevering snel enprima via de brievenbus .Besteld: 120x Rayovac hoortoestel-312
Anoniem uit Badhoevedorp schreef op 12-01-2018:
Snel en simpelBesteld: 10x Huismerk CR2032
Goossens uit Tilburg schreef op 12-01-2018:
Top, zeer snelle service, goede batterijen.Besteld: 2x Huismerk CR1220
Anoniem uit Joure schreef op 12-01-2018:
Vlotte service, prima kwaliteitBesteld: 2x Huismerk A23
Ruurd de Graaf uit Luinjeberd schreef op 12-01-2018:
Correcte en snelle afhandeling voor een scherpe prijs.Besteld: 4x Huismerk CR2016
P.R. Kooy uit Berkel En Rodenrijs schreef op 12-01-2018:
Besteld: 2x Huismerk CR2032
C. Zee uit Papendrecht schreef op 12-01-2018:
De site was overzichtelijk en de benodigde batterijtje eenvoudig te vinden in het zeer ruime aanbod. Ook het franko verzenden is een pré. De levering per gewonen post was 1 dag later, dus geen enkel negatief geluid van mijn kant.Besteld: 2x Huismerk CR2430
R. Hartog uit Middenbeemster schreef op 12-01-2018:
Heldere website met genoeg informatie en super snelle levering!Besteld: 2x Varta CR2032
W. de Rijk uit Wervershoof schreef op 12-01-2018:
de site is duidelijk en overzichtelijk snelle verzending en levering de prijzen zijn goedBesteld: 120x Rayovac geel-hoortoestel
weegels th uit Kerkrade schreef op 12-01-2018:
de prijs is zeker perfect .de dag daar na al in huis .
zeker aan te bevelen.Besteld: 1x Varta CR1616
MJJ Leuring uit Alphen Aan Den Rijn schreef op 12-01-2018:
Prima site, batterij snel gevonden. Duidelijke keuzes. Zeer makkelijk te bestellen en supersnel geleverd. Huismerk bleek ook nog eens merk batterij te zijn. Dat alles voor zeer scherpe prijs. Ben zeer tevreden, bedankt.Besteld: 2x Huismerk CR2430
Rob Jacobs uit Egmond Aan Zee schreef op 12-01-2018:
Overzichtelijk site, goede prijs en correcte snelle levering. Zeer tevredenBesteld: 2x Varta CR2032
B de Laat uit Den Bosch schreef op 12-01-2018:
Uitgebreid assortiment, heel snelle levering. De website lijkt wat verouderd maar werkt verder prima.Besteld: 20x Huismerk 23A
Anoniem uit Nieuwegein schreef op 12-01-2018:
Prima site en correcte leveringBesteld: 10x Huismerk SR621SW
RF Dewaele uit Roosendaal schreef op 12-01-2018:
goedBesteld: 10x Panasonic 9-Volt-blok
Anoniem uit Reuver schreef op 12-01-2018:
Overzichtelijk, goed en snelle levering.Besteld: 60x Rayovac bruin-hoortoestel
Anoniem uit Oisterwijk schreef op 12-01-2018:
Besteld: 2x Varta CR1632
H.A.Roelfs uit Spijkenisse schreef op 12-01-2018:
Site duidelijk, prijzen goed en de levering snelBesteld: 2x Varta SR927W
M van Tol uit Capelle Aan Den Ijssel schreef op 12-01-2018:
Goede prijzen en snelle levering, helemaal top!Besteld: 2x Huismerk CR2032
J.A. Berk uit Berkel En Rodenrijs schreef op 12-01-2018:
Helemaal goed als ik batterijen nodig heb weet ik zijn moet.Besteld: 8x Huismerk AAA-oplaadbare
Anoniem uit Gouda schreef op 12-01-2018:
De site is duidelijk. Prijzen zijn laag, dus goed. En de verzending is echt super snel. En ideaal dat je geen verzend kosten hoeft te betalen. Dit is duidelijk weergegeven.Besteld: 4x Duracell AAA-oplaadbare
Anoniem uit Uithuizen schreef op 12-01-2018:
Duidelijke en overzichtelijke site
Zeer snelle verzending en goed product tegen lage prijsBesteld: 60x Rayovac oranje-hoortoestel
van de veer uit Almere schreef op 12-01-2018:
site is overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken, prijzen zijn prima,verzending en levering binnen 1 dag keurig.Besteld: 4x Huismerk Oplaadbare-AAA
rick fleumer uit Wormer schreef op 12-01-2018:
Goedkoop en snelBesteld: 4x Huismerk CR2032
Anoniem uit Baambrugge schreef op 12-01-2018:
duidelijke site
goede prijsBesteld: 2x Huismerk LR1
Anoniem uit Wirdum schreef op 12-01-2018:
Prima! Heel pesoonlijk contact gehad omdat ik verkeerde adres had opgegeven. Is heel goed en snel opgelostBesteld: 4x Huismerk V10GA
Anoniem uit Zeeland schreef op 12-01-2018:
Duidelijke site, goede prijzen en super snelle levering.Besteld: 4x Huismerk CR2032
theo hisken uit Utrecht schreef op 12-01-2018:
site beetje onduidelijk te veel voorwerpen
prijs prima
verzending prima
levering prima
alles tezamen uitstekendBesteld: 96x Huismerk AAA
R.F. Luxen uit Rijswijk schreef op 11-01-2018:
Dit was niet de eerste bestelling. Dankzij de goede ervaringen weer graag gebruikt van de website.Besteld: 30x Rayovac hoortoestel-312
J.Korse uit Zwaag schreef op 11-01-2018:
prima, vlotte service en afhandelingBesteld: 60x Rayovac hoortoestel-oranje
Gerard de Heus uit Hilversum schreef op 11-01-2018:
UitstrkendBesteld: 20x Huismerk CR2032
Joost van der Nat uit Amsterdam schreef op 11-01-2018:
Makkelijk zoeken op de site, goed keus, snel besteld, snel geleverd. Zo moet 't !Besteld: 4x Varta CR2032 - 2x Varta CR1632
Anoniem uit Winschoten schreef op 11-01-2018:
Prima service normale prijzen snelle leveringBesteld: 4x Varta SR626SW
Maurice Zwolle uit Enschede schreef op 11-01-2018:
Goede prijzen, het werd op tijd verzonden en goed verpakt geleverd.Besteld: 10x Huismerk A23
G.Versluis uit Groot-ammers schreef op 11-01-2018:
Heel Goed.!Besteld: 60x Rayovac oranje-hoortoestel
K. de Looze uit Utrecht schreef op 11-01-2018:
Prima levering + verzending. Mooie prijs.Besteld: 60x Rayovac 312-hoortoestel
peter kuppen uit Zeeland schreef op 11-01-2018:
duidelijke site makkelijke selectie soort batterij en snelle levevering. TOP.Besteld: 1x Huismerk CR2
Anoniem uit Doetinchem schreef op 11-01-2018:
Zoals een zending hoort te zijnBesteld: 60x Rayovac 13-hoortoestel
H.L.J. van Baren uit Krimpen Aan Den Ijssel schreef op 11-01-2018:
Ik had ze hel snel nodig en dat klopte ook in de avond besteld en de andere dag gelijk in de brievenbus keurig hoor bedanktBesteld: 10x Huismerk CR2032
D de Bruin uit Willemstad schreef op 11-01-2018:
PerfectBesteld: 1x Varta SR920SW - 1x Energizer CR2012
Ulenberg uit Rotterdam schreef op 11-01-2018:
Een prima service!!!!!!!!!Besteld: 4x Huismerk LRV08
Jacob Visser uit Harderwijk schreef op 11-01-2018:
Beetje drukke, goedkoop aandoende website niet onoverzichtelijk. Prima prijzen en supersnelle leveringBesteld: 10x Huismerk CR2032
Bals uit Barendrecht schreef op 11-01-2018:
primaBesteld: 60x Rayovac geel-hoortoestel
S.Lelieveld uit Den Haag schreef op 11-01-2018:
Goed en snelle levering 👍👍👍Besteld: 10x Huismerk CR2032 - 60x Rayovac bruin-hoortoestel
J. Raaphorst uit Zoetermeer schreef op 11-01-2018:
4x topBesteld: 2x GP Recyko AAA-oplaadbare
Nicolette Overeem uit Hoogland schreef op 11-01-2018:
Zeer snel geleverd, prijs is laag. Zeer tevreden.Besteld: 20x Huismerk 389
Anoniem uit Leusden schreef op 11-01-2018:
snelle levering en goede prijsBesteld: 30x Rayovac bruin-hoortoestel

Zelf een review plaatsen?
Al onze klanten krijgen een week na hun bestelling een e-mail met een uitnodiging om een review te plaatsen. Daarin kun je aangeven of je naam op de site vermeld mag worden.

Batterijtjes.nl garanties:

Aanbieding altijd gratis verzonden!

home vragen reviews zakelijk contact